vineri, 25 noiembrie 2016

Detectorul de Gaze a devenit obligatoriu

Confortul si economiile aduse de o centrala termica sunt importante, insa odata cu acestea sunt implicate si cateva responsabilitati, printre care si instalarea unui detector gaze naturale cu senzor. Mai mult, conform legii, chiar si cei care inca sunt racordati la sistemele municipale de energie termica si dispun de un aragaz in locuinta au aceasta obligatie, motiv pentru care tot mai multe persoane sunt puse in fata unei decizii dificil de luat. Pe piata sunt disponibile o multime de modele de astfel de detectoare, iar preturile variaza in functie de diferiti factori, insa cei care vor sa fie multumiti de alegere, pot apela la Pro Constructo unde au parte de mult profesionalism si corectitudine.

Pachetul complet 

In primul rand, pachetul este complet, astfel ca pretul total este mai redus, iar instalarea se face in cele mai bune conditii de catre un specialist. Asadar, un asemenea kit include senzorul de gaz, alaturi de o electrovalva si cablurile aferente pentru conectarea la retea. Exista locuri ideale in care acestea sa fie instalate, insa specialistii Pro Constructo se vor ocupa de acest aspect, astfel incat clientii sa fie pe deplin multumiti.

Usor de folosit

Practic acest detector gaze naturale cu senzor se instaleaza in cel mai bun loc si nu are nevoie de nicio atentie speciala, activandu-se atunci cand este cazul, avertizarea fiind atat sonora, cat si vizuala, prin aprinderea unui LED. In acest caz se opreste automat alimentarea cu gaz, care, dupa trecerea pericolului, va putea fi repornit cu usurinta.

Pret accesibil


Pretul pentru achizitionarea si instalarea unui astfel de kit este de 340 de lei, in timp ce durata de viata a acestuia este de cativa ani, perioada dupa care va trebuie schimbat. In plus, apectul modern, permite sistemului sa se adapteze fiecarei bucatarii, astfel incat sa para inclus in design.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu