vineri, 9 septembrie 2016

Yolka vine cardigane si pulovere pentru fete

Desi a venit toamna, afara inca nu se resimt temperaturile scazute, iar gecile sau trench-urile par nu isi au rostul, insa pentru orele tarzii, este excelent sa va orientati catre cardigane si pulovere pentru fete. In ultimii ani aceste piese vestimentare au devenit extrem de cautate de catre mamici, iar mai apoi si de catre micile fashioniste datorita gamei largi de modele, culori si croieli disponibile si la Yolka. In plus, daca optati pentru un material mai gros, puteti inlocui chiar si gecile deoarece bumbacul sau lana pot fi de cele mai multe ori mai calduroase.

Pulovere 


Fiind versatile, comode si usor de asortat deoarece merg cu aproape orice, blugi, rochii sau fuste, este aproape imposibil sa dati gres cu un pulover. Cele mai interesante modele de cardigane si pulovere pentru fete sunt cele realizate din casmir sau lana. De asemenea, in cazul in care vremea de afara este prea calduroasa pentru maneca lunga, puteti opta pentru o astfel de piesa vestimentara, dar cu maneca scurta, pana la cot. In cazul in care va doriti sa adaugati ceva mai chic look-ului, puteti opta pentru o esarfa supradimensionala sau foarte mica.

Cardigane

Deoarece sunt potrivite atat pentru zi, la scoala cat pentru seara la joaca, este necesar sa aveti macar un cardigan si un pulover in garderoba fetitei dumneavoastra.  Fiind foarte confortabil pentru fetite, cardiganul poate fi purtat cu o multime de alte piese pe care le gasiti in dulap.
Fie ca doriti sa va pregatiti fetita pentru scoala si o imbracati cu o camasa, fie ca vreti sa iesiti in parc si ii puneti un tricou sau o bluzita, puteti opta pentru un cardigan supradimensionat, normal, mai gros sau mai subtire pe care il puteti achizitiona de la Yolka la un pret redus. In plus, daca optati pentru cumparaturile online veti castiga timp si bani multumita ofertelor disponibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu