marți, 21 iunie 2016

Siam - un nou salon de masaj erotic in Bucuresti

Saloanele de masaj erotic sunt tot mai cautate in ziua de azi datorita faptului ca un numar mare de barbati se afla in cautarea unor modalitati grozave de relaxare dupa o saptamana grea. Pentru cele mai grozave conditii, Salonul Siam propune o atmosfera aparte, maseuze tinere, sexy, profesioniste, care au urmat diferite traininguri pentru a sti cum sa atraga energia pozitiva si sa o indeparteze pe cea negativa, totul prin cateva simple atingeri.

Fara stres

Pana si cea mai stresanta problema cu care se confrunta clientii, o vor putea face uitata cu ajutorul masajului efectuat in cadrul salonului, fiind disponibile mai multe camere, fiecare dintre ele fiind adaptate pentru acest serviciu, iar conditiile sunt cele mai bune.

Confidentialite

Clientii nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la confidentialitate, intrucat exista mai multe intrari si iesiri, totul pentru o oferi discretie maxima. O ora de masaj cu siguranta ca va fi suficienta pentru a uita toate grijile, insa pentru o experienta de neuitat, clientii pot opta chiar si pentru doua maseuze, fiecare dintre ele ocupandu-se de o zona diferita a corpului.

Ideal si pentru cupluri

Masajul erotic nu este dedicat doar barbatilor, ci si cuplurilor care isi doresc sa se relaxeze impreuna, fiind o modalitate grozava prin intermediul careia doua persoane se pot cunoaste mai bine.

Etape


Tot ceea ce trebuie facut este ca clientii sa isi aleaga maseuza dorita, iar aceasta va fi imbracata sumar, fie nud, in functie de preferinte. Pe toata durata masajului, cat si inainte sau dupa se pot consuma orice bauturi, iar procedura poate fi efectuata pentru o ora, doua sau mai multe. In functie de rapiditatea cu care clientii se relaxeaza, maseuza adopta diferite stiluri de masaj, urmand ca la final sa poata face un dus. Cu siguranta ca fiecare persoana pleaca acasa mult mai relaxata si va reveni la fiecare final de saptamana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu