sâmbătă, 7 mai 2016

De ce sa colantez integral masina ?

Colantarea unui autoturism reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pentru a proteja vopseaua in mod corespunzator, insa si pentru a oferi un design unic, personalizat. Companiile specializate in colantarile integrale folosesc folii de cea mai inalta calitate, a caror adeziune se face cu usurinta. Clientii au posibilitatea de a alege unul dintre numeroasele modele de folii, iar grosimea acestora se alege in functie de necesitati.

De ce sa aleg colantarile integrale?

Fie ca iti doresti sa iti personalizezi autoturismul, fie este nevoie de personalizarea unei flote de masini a unei companii, colantarea este solutia mult mai accesibila din punct de vedere financiar, ce implica mai putine riscuri. In plus, la nevoie, se poate reveni asupra deciziei, iar folia se indeparteaza fara niciun efort, pe cand, in cazul vopselei, procesul este ireversibil, dar si mult mai costisitor.
Colantarea integrala este, de asemenea, o optiune importanta de luat in calcul ca forma de publicitate gratuita, intrucat autoturismele foliate cu inscriptiile unei companii sunt mult mai usor de identificat in trafic si atrag atentia atat a celorlalti soferi, cat si a pietonilor, iar datorita costurilor scazute, investitia se amortizeaza intr-un timp foarte scurt.

Ce tipuri de folii se folosesc?

Pentru colantarea integrala a unui autoturism, majoritatea firmelor folosesc seria Oracal 970, intrucat aceasta are o latime de 1.52 mm, astfel incat sa poata fi foliata masina in intregime, dintr-o singura bucata. Se folosesc diferite tipuri de adeziv, insa chiar si dupa ce folia este amplasata pentru mai multi ani, aceasta se indeparteaza fara a afecta vopseaua originala a autoturismului.

Costurile ajung sa fie chiar si de pana la 5 ori mai mici, iar clientii pot alege una dintre numeroasele culori ce imita vopseaua metalizata, fie cea mata. Una dintre cele mai populare optiuni este folia alb perlat, aceasta fiind ideala pentru majoritatea autoturismelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu